Hoe Auto Wrap aan te brengen

Zwarte Audi A Serie Geparkeerd Nabij Bruin Bakstenen Huis

Breng auto wrap aan volgens de aanwijzingen op de doos. Bedek een deel van de auto rond het gebied van uw keuze. Houd er rekening mee dat u niet zo’n goede afwerking krijgt als wanneer u het op een volledig vlakke ondergrond aanbrengt. Gebruik de handleiding van de eigenaar om de exacte afstand van de ene kant van de auto naar de andere te weten. Voor ideale resultaten volgt u de instructies. Gebruik de autowrap van de juiste maat voor de auto. De handleiding zal u ook vertellen de snelheid van de wrap om de juiste voorwaarden voor auto veiligheid te bevorderen. De afstand moet 2 tot 3 meter breed zijn. Zorg ervoor dat u aanbrengt op de rubberzijde van de band en niet op de band zelf.

Het oppervlak van de auto moet bij voorkeur schoon en glad zijn. Auto wrap moet worden aangebracht met de rakel, en vervolgens worden verplaatst om het gewenste resultaat te bereiken. Gebruik het juiste materiaal (verfroller, druppelaar, schuurpapier enz.) om de folie aan te brengen. Zij zijn zeer bevorderlijk voor de installatie van de auto wrap. Zodra de installatie voltooid is, verwijdert u voorzichtig de rakel. De installatie moet worden omgekeerd om de auto wrap goed te kunnen verplaatsen. Maar, zorg ervoor dat u dit doet in een schaduwrijke omgeving om te voorkomen dat de zon van invloed op uw project.

De producten moeten worden toegepast met de verfroller op het oppervlak om te voorkomen dat krassen worden gemaakt. De auto wrap moet van tijd tot tijd worden geĆÆnspecteerd op eventuele schade. Veeg de overtollige film af met een zachte doek. Zorg ervoor dat er geen stickers van het applicatiegebied op de auto achterblijven. De wraps moeten dan van de auto worden opgeheven om het versterkte lichaam onder de verf te openbaren. De gebruikelijke procedure voor het verwijderen van auto vinyls is als volgt:

Zelfs als de auto een verflaag heeft gekregen, verwijdert u in geen geval de transparante vinylfilm. Om het werk gemakkelijker te maken kan de auto wrap worden verwijderd met behulp van hittebestendig papier, of met behulp van wax. De stap-voor-stap procedure voor het verwijderen van de folie wordt hieronder beschreven:

Snij een plotter op de juiste maat. Als u permanent vinyl gebruikt, snijdt u een opnieuw hittebestendig verzegeld gebied in het midden van een vel van de gewenste grootte. Om het vinyl zijn oorspronkelijke vorm terug te geven, moet de plotter onder de verwijderbare plastic folie worden geplaatst terwijl u de handeling uitvoert. De nieuw aangebrachte auto wrap moet voorzichtig op de plotter worden geplaatst zodat de gewenste rek wordt verkregen. Met de plotter geactiveerd, trek de folie naar de verwijderplotter aan de achterkant van de auto, om de folie naar het onderste gedeelte van de auto te brengen. De folie moet omhoog getrokken worden tot de uitrekker onder de folie uitkomt. De overtollige folie wordt verwijderd met de rakel op dezelfde manier als hierboven beschreven. De overtollige folie moet het gebied bedekken zoals het werd aangebracht.

De standaard aanbevelingen voor de carrosserie en de bijbehorende onderdelen worden hieronder beschreven. De eerste vaststelling is dat voor een betere auto wrap, de folie moet worden aangebracht als een doorlopend stuk eerder dan als een druppel op een stuk.

Voor het dak van de auto moeten de volgende richtlijnen worden gevolgd.

Voor de motorkap, moeten de volgende instructies worden gevolgd.

Voor de voor- en achterlichten moeten de volgende instructies worden gevolgd.

Voor de grille aan de voorzijde dienen de volgende instructies te worden gevolgd.

Voor de koelopeningen voor en achter moeten de volgende instructies worden gevolgd.

Voor de luchtdeflector op de motorkap moeten de volgende instructies worden gevolgd.

Voor de semiglanzende achterruitbekleding moeten de volgende instructies worden gevolgd.

Voor de ventilatieopeningen van de automatische klimaatregeling achterin moeten de volgende instructies worden gevolgd.

Voor de kentekenplaathouder moeten de volgende instructies worden gevolgd.

Voor de bagageruimte moeten de volgende instructies worden gevolgd.

Voor het bovenste portiervak moeten de volgende instructies worden gevolgd.

Voor de ruimte voor de automobilist moeten de volgende instructies worden gevolgd.

Voor de journalistenruimte moeten de volgende instructies worden gevolgd.

Voor het dashboard en het stuur, dienen de volgende instructies te worden gevolgd.

Om een beter zicht op de weg te krijgen, moeten de volgende instructies worden gevolgd.

Voor het neerzetten van het raam dienen de volgende instructies te worden gevolgd.

Om een goed zicht op de voor- en achterruit te krijgen, moeten de volgende instructies worden gevolgd.

Voor het neerzetten van de stoel moeten de volgende instructies worden opgevolgd.

Voor het omhoog zetten van de voorstoelen moeten de volgende instructies worden gevolgd.

Om een goed zicht op de achterbank te krijgen, moeten de volgende instructies worden gevolgd.

Voor de achterbank moeten de volgende instructies worden gevolgd. Tesla wrappen

De bovenstaande stap-voor-stap procedure is de gebruikelijke procedure die wordt gevolgd voor het verkoopklaar maken van een auto. Het enige essentiƫle waarvan u absoluut zeker moet zijn voordat u een auto te koop aanbiedt, is de titel. Er zijn ook vele voordelen van het hebben van een deskundige mening van de auto worden toegepast auto, die gunstig kan blijken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Soorten GarageSoorten Garage

  De oorsprong van de term garage als Gebruik geenst rebel belige Forum Wat doet een garage? Garages zijn autowerkplaatsen. wordt vertaald als een plaats waar aan auto’s wordt gewerkt.

READ MOREREAD MORE