Soorten Garage

Garage Den Bosch

 

De oorsprong van de term garage als Gebruik

geenst rebel belige Forum

Wat doet een garage?

Garages zijn autowerkplaatsen. wordt vertaald als een plaats waar aan auto’s wordt gewerkt. Ze zijn meestal klein, volledig uitgerust met ruimte voertuigen te koop. In veel landen is het gebruikelijk om de titel van het voertuig op een van deze uitrustingen te zetten in plaats van op de auto. Originele fabrikanten voorzien garages voor hun voertuigen. Vaak worden ze van het voertuig gescheiden, verkocht of in een garage bewaard.

Dit zijn plaatsen om aan iemands auto te werken. In een garage wordt een auto bewaard en gerepareerd. In veel gevallen is een garage ook een plaats om de auto te stallen. Wanneer een auto zich niet in een garage bevindt, maar op een parkeerplaats, plaatst de eigenaar gewoonlijk een bord op het voertuig, waarop wordt aangegeven dat de auto in gebruik is. In sommige landen doet de eigenaar dit met andere voorwerpen, vergelijkbaar met een tuincentrum. In andere landen houdt de eigenaar de auto soms in een garage.

Er zijn verschillende soorten garages.

Het eerste type is de dienstgarage. Deze is soms verbonden aan een huis of appartementsgebouw. In dit geval is de garage aan het gebouw vastgemaakt. De garage is meestal kleiner dan andere soorten garages en hier worden de voertuigen gelanceerd zonder dat er verkeer bij betrokken is.

Andere soorten garages zijn het sloopbedrijf, de flatbed oprijlaan en de mobiele garage. Hierbij worden de voertuigen op de drager gereden, vaak op een vrachtwagen. Deze zijn ideaal voor kleine garages die met één of twee voertuigen tegelijk werken. Deze opritten worden meestal gereinigd vóór het gebruik van de uitrusting. Ze verminderen het risico op schade en rommel. Bovendien kan de eigenaar gemakkelijk bij de voertuigen zonder het huis te hoeven verlaten.

Flatbeds zijn vergelijkbaar met fabrieken, behalve dat de apparatuur voor het laden en lossen van de voertuigen zich aan weerszijden van het gebouw kan bevinden. De voertuigen worden in dit type magazijn noodzakelijkerwijs op de lift geplaatst. De producten worden in voorraad gehouden, en de voorraad wordt gelijktijdig beheerd. Het gebouw kan ook luchtrekken hebben, waar de producten kunnen worden opgeslagen.

Het derde type garage, dat we zo meteen zullen beschrijven, is vaak het meest lucratief. In dit scenario is de eigenaar niet noodzakelijk eigenaar van de apparatuur, maar leaset hij deze van een bedrijf als Cornerstone Financial. De werknemers van het bedrijf zorgen voor onderhoud en reparatie in de lease, de inkomsten worden betaald op huurbasis, en de klant gebruikt de ruimte voor de apparatuur als zijn eigen persoonlijke garage. In dit scenario zal de klant waarschijnlijk regelmatig toegang hebben tot de garage via een gemeenschappelijke toegangsdeur. De toegang kan via een gemeenschappelijke garagedeur zijn, of kan worden verkregen door een geautomatiseerde lift binnen te gaan. Dit type garage vergt het minste onderhoud van alle andere types, omdat de uitrusting gewoon per keer op de vrachtwagen wordt gehaald en weggezet, en de klant gewoon langs de garagedeur van het gebouw loopt op weg naar zijn volgende opdracht.

De meeste garages kunnen op een aantal manieren worden georganiseerd. Elke shift kan worden gepland op basis van de soorten voertuigen die nodig zijn, de hoeveelheid tijd die de shift vereist, en de soorten producten die kunnen worden gebruikt op de shift. De mogelijkheden van garage-organisatie zijn praktisch eindeloos.

Lees meer:

Airco service Den Bosch

BMW specialist Den Bosch

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post