Wat doe je met je auto?

Autoschade Dordrecht

De kans is groot dat u, als u een oude auto bezit, al op de een of andere manier met lak te maken heeft gehad. Of het nu gaat om spotrepair, ruitschade, deukreparatie, oxidatieherstel, of zelfs paneelklop en -kras, u hebt er gegarandeerd ooit mee te maken gehad en op zijn minst op een bepaalde manier. Dus, wat doet u er nu aan? Er zijn veel dingen die u kunt doen om te proberen te voorkomen dat het opnieuw en opnieuw gebeurt.

Natuurlijk, veel autoschade is echt je eigen doen. Het is onze beslissing om de consequenties van onze eigen beslissingen te aanvaarden en onze houding ten opzichte van onze auto’s te fingeren. Dus, in plaats van erover te klagen, neem de positieve actie van het accepteren van het slechte.

Heeft u een zonnedak?

Is je handschoenenkastje gevuld met honderden bunkers?

Werkt je CD speler goed?

Doet de radio het nog?

Zijn uw zittingen versleten doordat ze eruit zijn getrokken en vervangen of zijn ze bevlekt door dagelijks gebruik?

Is uw tapijt gescheurd of ziet het er oud uit?

Zitten er scheuren in de stoelen?

Maak uw luchtfilter grondig schoon – een vuil luchtfilter kan er uiteraard voor zorgen dat uw auto klinkt en eruit ziet alsof hij problemen heeft, alleen al door lucht in de motor te zuigen.

Controleer uw bandenspanning-Bandenspanning kan ervoor zorgen dat uw auto op natte wegen gaat slingeren of slippen.

Controleer uw antivries- antivrieskoelvloeistoffen zijn van vitaal belang om uw auto draaiende te houden, zelfs in ijskoude omstandigheden.

Controleer uw olie – Motorolie is, net als de meeste andere oliën, een essentieel onderdeel van uw auto. Zonder olie lopen uw auto-onderdelen gevaar, van oververhitting tot defecten.

Controleer uw ruitenwisserbladen- Oude en versleten ruitenwisserbladen kunnen leiden tot bezoekjes aan de auto-onderdelenwinkel en een slecht brandstofverbruik.

Ververs uw olie-emmer maat is belangrijk. De kans is groot dat uw huidige auto veel nieuwere auto’s overtroeft op basis van hoe u rijdt.

Controleer uw accu – de accu is die “bcurrency of life” geloofsbrieven waar u naar op zoek bent. Oude, versleten of slechte accu’s kunnen het verschil maken tussen op tijd op je werk geraken en een taxi die naar de garagist wordt gesleept.

Maak je kofferbak leeg. Het zou niet de norm moeten zijn in je auto. Je kofferbak zou vol moeten zitten met dingen die je nodig hebt. Van nood kits, tot handschoenen, tot gas blikjes, tot voedsel, uw kofferbak moet vol zijn van dingen die niet schoppen in uw auto vast komen te zitten in het verkeer.

Houd een lichtere lading – Dit betekent niet “lichten uit” of iets dergelijks, maar het houden van een extra honderd dollar in uw auto is een week de moeite waard van boodschappen.

Carpool – Het is mogelijk dat we allemaal wel eens de kinderen van de crèche of van school moeten halen. De carpool is een ideale oplossing.

Houd een verslag van uw gas mijl tijden-You kunt beginnen met het houden van een schriftelijk verslag van uw gas mijl tijden. Hoeveel brandstof je gebruikt; tijden die u had om de timing en uw eigen rijgewoonten opnieuw aan te passen aan de records, zodat u kunt zien hoe uw rijgewoonten kan worden veranderd voor goed.

Gebruik uw auto niet als openbaar vervoer om uw kinderen naar school te brengen. Dat is het niet. En het is vooral geen goed idee als uw kinderen naar de school gaan waar u ook gaat werken.

Lees meer:

Spuiterij Dordrecht

Oldtimer reparatie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Soorten GarageSoorten Garage

  De oorsprong van de term garage als Gebruik geenst rebel belige Forum Wat doet een garage? Garages zijn autowerkplaatsen. wordt vertaald als een plaats waar aan auto’s wordt gewerkt.

READ MOREREAD MORE