Wat u moet weten over revisie

ZZP rijinstructeur

 

Of je nu een ZZP’er cursus, zoals AAA of een familie onderwijs cursus te nemen, moet je de theorie kant van het krijgen van een rijbewijs te bestuderen. Je moet meer dan alleen je staatshandboek lezen. Je moet revisie aantekeningen lezen voor alle wijzigingen die zijn aangebracht tussen de verschillende versies van de California DMV handleiding. Je moet weten wat er wordt behandeld in elke sectie. Je zou zelfs willen alle specifieke regels en feiten over het besturen van een voertuig in elke sectie van de DMV handleiding op te zoeken. De eisen zijn verschillend in elke sectie. Sommige van de eisen omvatten het hebben van iemand anders in het voertuig, met behulp van passagier type wetten en het hebben van een oogonderzoek.

Op 1 november 2007 heeft de DMV haar bijgewerkte handleiding voor chauffeurs vrijgegeven. De handleiding bestaat nu uit twee delen, het eerste deel is figuur 1 en het tweede deel is figuur 2. De delen zijn geschrapt en staan niet in de handleiding. De gepubliceerde samenvattingen voor elk deel van de handleiding zijn echter op afzonderlijke pagina’s vermeld.

Kijk eens naar de volgende gedeeltelijke lijst van secties en feiten over elke sectie:

Chronologische opsomming van de gebeurtenissen die moeten worden bijgewoond indien u bent betrapt op snelheidsovertredingen

– Voordat u achter het stuur kruipt, moet u ervoor zorgen dat uw gezichtsvermogen voldoende is om de kilometerteller af te lezen en veilig te rijden. Als u een bril of contactlenzen nodig hebt om de kilometerteller af te lezen, kunt u contact opnemen metusundai contactlensemissieprogramma. Zij kunnen u in contact brengen met een oogarts die kan uitzoeken welke bril of contactlenzen het best aan uw behoeften zullen voldoen.

– De DMVTV video laat zien wat de rechter als ernstige overtredingen beschouwt. Er worden voorbeelden gegeven van wat de rechter als gerechtvaardigde, vermijdbare en ernstige overtredingen beschouwt. Dit helpt u wanneer u in beroep gaat tegen uw verkeersboete.

– Zorg dat u de nacht of dag voor uw oogtest voldoende slaapt. Voldoende rust voor uw oogtest is essentieel. Eet ook geen zwaar voedsel. Je moet ook drugs en alcohol vermijden voor de test.

– Het is noodzakelijk om papierwerk te doen vervallen. Verzamel op de dag van je visustest al je belangrijke documenten en lees ze door. Zorg er ook voor dat je alle bewijzen van je identiteit bij je hebt.

– Draag altijd uw veiligheidsgordel wanneer u de auto bestuurt. Het is van essentieel belang dat u oogcontact maakt met de examinator en dat u ervoor zorgt dat de examinator uw gezicht ziet. Indien u een handicap hebt, zorg er dan voor dat u de examinator ervan op de hoogte brengt dat u naar een vertegenwoordiger gaat.

– De wetenschap is groot en dat geldt ook voor de tandheelkunde. Als u uw auto laat repareren bij een betrouwbare autoreparateur, kunnen zij u vertellen of de reparatiewerkzaamheden goed zijn uitgevoerd en geven zij u het beste beeld van de toestand van uw auto.

– Natuurlijk zijn de kleine dingen belangrijk. Het gebruik van de signalen op uw zijspiegels, zelfs als u geblinddoekt bent, is voldoende om aan te geven dat u op weg bent. Zelfs als u niet geblinddoekt bent, kan uw examinator deze aanwijzing vertrouwen.

– Zolang je het met alles eens bent, zal de examinator je niet kunnen passeren. Als je krabbels op het papier hebt, zet ze dan ook in je papieren. Maar onthoud geen gerectificeerde versies van de rijhandleiding; het is de bedoeling dat de examinator die uit het hoofd leert.

– Als je een Oberately riem aan hebt, moet die goed afgesteld zijn.

Vergeet niet je gesproken instructies te vragen als je je hand moet uitsteken om iets te doen. Uw schema moet de taal hebben die u wilt horen.

Tenslotte moet je oefenen om je aanwijzingen te zeggen. Vraag iemand om ze voor u te herhalen. U moet ook werken aan uw knipperlichten. Ze kunnen defect zijn en niet goed werken. Als ze open, zult u uw kansen op het passeren te verbeteren.

gedetailleerde visie

– 320urious.com beveelt aan dat u oefent met het aanpassen van uw achteruitkijkspiegel en het opeten van uw raam.

– Bereid uw voertuig voor. De auto moet fris ruiken. Daarnaast moet u zorgen voor eventuele kleinere problemen die u kunt tegenkomen.

– Vergeet je blauwe tas niet en die reserve, je zult het nodig hebben.

Neem de tijd voor je vertrekt. Het aanbrengen van make-up kan vlekken veroorzaken of de kleuren combineren, want ze zijn niet helemaal wit.

Zorg voor alle spullen die je kunt krijgen. Dit zijn onder meer uw reflecterend veiligheidsvest, al uw papierwaren, gevarenvest, noodgenerator, mobiele telefoon en extra set kleding.

Een voertuigtrauma is krachtig, een plotselinge schok van het hele voertuig kan de onmiddellijke dood van een voetganger op de stoep veroorzaken. Zelfs een klein kind met een fiets kan het risico lopen, een kind waarschijnlijk het risico te worden geraakt door een voertuig. Je auto, jij en al je bezittingen overleven wanneer je geconfronteerd wordt met de ergste financiƫle vegen weg van een financiƫle ramp. Deze ramp gaat onze naties BBP failliet, Health Canada? Uw bankrekeningen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Soorten GarageSoorten Garage

  De oorsprong van de term garage als Gebruik geenst rebel belige Forum Wat doet een garage? Garages zijn autowerkplaatsen. wordt vertaald als een plaats waar aan auto’s wordt gewerkt.

READ MOREREAD MORE