Hoe haal ik mijn motor theorie in 1 dag

Motor theorie in 1 dag

 

Dit is precies wat ik nodig had om mijn motor theorie in 1 dag te halen, ik was echt sceptisch over het gaan naar een cursus als deze maar aangezien iedereen dezelfde problemen leek te hebben besloot ik dat ik niets te verliezen had.

1. Uw instructeur zal uw verwachtingen bepalen: Voordat we aan de cursus begonnen, zorgden we ervoor dat onze verwachtingen op een hoog niveau werden gezet. Niet alleen is het geweldig om te horen wat je kunt, het is net zo geweldig om uitgedaagd te worden. Om je motor theorie in 1 dag te halen; moet je bereid zijn om niet alleen de theorie te leren, maar ook om je theoretische kennis in praktische toepassing te brengen. De realiteit is dat de meeste mensen meestal hun theoriestudie vergeten na het examen.

2. Beperkte middelen: Dit is een algemene uitspraak over motor theorie studie die vermeld moet worden omdat elk theorieboek dat je koopt zich richt op een ander aspect. Kies je een boek over motor theorie, dan leer je over aspecten als veiligheid en de wet, plezier en veiligheidsfuncties, defensief en veilig rijden, onderhoud en veiligheid, correct en veilig rijden, Bel leer je hoe je veilig kunt zijn bij het rijden in de regen, hoe je je motor kunt beschermen, en nog veel meer.

3. U krijgt toepassingen uit de praktijk: Na afloop van uw cursus krijgt u een grondige analyse van uw verantwoordelijkheidsniveau als bestuurder. We evalueren individueel al uw rijvaardigheden, interesses en gedrag, waarbij we uw beoordeling in een gevarenlicht plaatsen. Bovendien is elke toepassing die u doorloopt geschreven voor een sectie op zich. Deze toepassingen zijn gebaseerd op reĆ«le rijscenario’s en zijn dus apresitief. U leert door het voorbeeld en worden voorzien van een verhandeling van de wet, dus je leert op uw eigen tempo.

4. Je zult leren hoe je je gedrag kunt overzien en beheersen: Een verontrustend kenmerk van de motoriektheorie is dat individuen bang worden van hun cursuswerk. Daarna, als ze ongepast gedrag vertoond hebben gekregen, worden ze bang en vertrekken. Wij laten in het cursuswerk duidelijk zien dat dit tijdverspilling is, omdat dit gedrag totaal niet van toepassing is op de motor theorie. Als je niet in staat bent om aan onze eisen te voldoen, probeer dan alsjeblieft te veranderen.

5. U zult eindelijk veilig rijgedrag aanleren: Vroeger was het een uitdaging om het rijgedrag te veranderen. Individuen zouden de cursussen vermijden, omdat ze zichzelf als veilig bestempelden, ondanks het feit dat ze met hoge snelheden reden. Nu worden cursussen gegeven aan personen die voorheen onwetend waren over veilig rijden. Op een dag zal je ongelijk bewezen worden, en dat is de dag dat je je leven en dat van anderen redt.

cursuswerk zal eindelijk in toepassingen op de motor theorie. Met de cursus, is het rijgedrag aan het veranderen. We zullen laten zien hoe je statistisch moet luisteren, nooit toepassen, en rijden zoals je nog nooit hebt gereden. We kunnen het aantal verkeersdoden aanzienlijk verminderen, omdat individuen veel verantwoordelijker en voorzichtiger worden. Statistieken hebben aangetoond dat individuen meer geneigd zijn om beide toetsen tegelijk aan te raken, terwijl ze bezig zijn. Rijgedrag verandert wanneer ze worden voorgelicht in een rijopleiding.

Lees meer:

Scooter theorie in 1 dag

Motor theorie in 1 dag

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

vervoer isvervoer is

Met de snelle ontwikkeling van de wereldeconomie is de exploitatie van het zakelijk vervoer steeds intensiever geworden. De arbeidsomstandigheden van de derdewereldlanden zijn de afgelopen twintig jaar verbeterd, waardoor de

READ MOREREAD MORE